Restauracja "na skrajnej"

Menu Szparagowe

Kolejna odsłona menu sezonowego, specjału Szefa Kuchni “Czas na szparagi”

Niezwykła kuchnia, składniki i Szef Kuchni dadzą państwu niesamowite doznania smakowe i wzrokowe.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą !

Zupa krem z białych szparagów z nutą trufli i oliwą szczypiorkową

16,00 PLN

Szparagi zapiekane do wyboru:

z jajkiem w koszulce (poshe) sosem holenderskim i listkami rucolliz szynką dojrzewającą, wędzonymi pomidorkami w maśle cytrynowymz cytrynową cukinią z sosem maślanym

27,00 PLN

Kompozycja sałat ze szparagami, prażonymi pestkami, suszonymi pomidorami i kaparami do wyboru:

z polędwica wołową/ sosem vinrgret ……………………………..…………… 39,00 PLN

z kurczakiem grillowanym/ sosem vingret …………………………………. 24,00 PLN

z krewetkami tygrysimi/ oliwą cytrynową …………………………………… 39,00 PLN

Polędwica z dorsza na szparagach w sosie maślano – ziołowym

podana z młodymi ziemniakami

39,00 PLN

Polędwica wołowa a’ la minut podana na szparagach

z ziemniakami w popiele z sosem  bernaise

59,00 PLN