Menu Szparagowe
Kolejna odsłona menu sezonowego, specjału Szefa Kuchni “Czas na szparagi”
Niezwykła kuchnia, składniki i Szef Kuchni dadzą państwu niesamowite doznania smakowe i wzrokowe.
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą !
Zupa krem z białych szparagów z nutą trufli i oliwą szczypiorkową
16,00 PLN
Szparagi zapiekane do wyboru:
z jajkiem w koszulce (poshe) sosem holenderskim i listkami rucolliz szynką dojrzewającą, wędzonymi pomidorkami w maśle cytrynowymz cytrynową cukinią z sosem maślanym
27,00 PLN
Kompozycja sałat ze szparagami, prażonymi pestkami, suszonymi pomidorami i kaparami do wyboru:
z polędwica wołową/ sosem vinrgret ……………………………..…………… 39,00 PLN
z kurczakiem grillowanym/ sosem vingret …………………………………. 24,00 PLN
z krewetkami tygrysimi/ oliwą cytrynową …………………………………… 39,00 PLN
Polędwica z dorsza na szparagach w sosie maślano – ziołowym
podana z młodymi ziemniakami
39,00 PLN
Polędwica wołowa a’ la minut podana na szparagach
z ziemniakami w popiele z sosem bernaise
59,00 PLN