Catering Warszawa

Catering „na skrajnej” to zespół młodych kreatywnych ludzi, którzy swoja pasję jaką jest kuchnia odzwierciedlają w organizacji wszelkiego rodzaju przyjęć. Wysoko wykwalifikowani  Menadżerowie dbają o każdy szczegół przyjęć. Catering „na skrajnej” kontynuuje tradycje kuchni polskiej nie zapominając o nowoczesnym designie.

“Skrajeński” catering to nie tylko kuchnia ale również cała atmosfera i profesjonalny sprzęt który sprawia że podczas nawet najbardziej wymagającego przyjęcia nasi goście czują się bardzo komfortowo. Świetne położenie (7km od centrum Warszawy) . Do wszystkich zamówień podchodzimy ze smakiem i pomysłem. Wszystkie potrawy przygotowywane są z najwyższej jakości surowców  zgodnie z dobra praktyka produkcyjną i zasadami HACCP.

TANIE USŁUGI CATERINGOWE NA TERENIE WARSZAWY

Restauracja „Na Skrajnej” specjalizuje się w usługach cateringowych  Zatrudniamy wykwalifikowaną i profesjonalną kadrę, dla której gotowanie jest pasją. Przygotowujemy przepyszne potrawy, wywodzące się z tradycyjnej polskiej kuchni.

 Zadowolenie Klientów to podstawa naszej działalności.

PROFESJONALNY CATERING DLA FIRM

 Nasza oferta cateringowa dla firm jest bardzo szeroka i zawsze dostosowania do indywidualnych potrzeb Klientów.

Zamówienia: catering@naskrajnej.pl  +48 512 969 517

Dania Cateringowe tylko z odbiorem własnym

Dodatkowe realizujemy:

Bankiety firmowe

– Koktajle

– Kolacje Firmowe

– Konferencje i Przerwy Kawowe 

– Garden Party

Oferujemy również catering w poniższych miastach:

catering Zielonka

catering Ząbki

BANKIETY

Bufet zimny:

  • Pieczone mięsa(rostbef wołowy ,karkówka  ,boczek, indyk) z sosem z tuńczyka i majeranku
  • Galantyna z kurczaka, kaczki, rybna
  • Trio pasztetów polskich(z kurczaka, wieprzowy, z dziczyzny)
  • Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, szpinakiem oraz mozarella
  • Łosoś pieczony w orzechach włoskich i pesto z musem majonezowo-pistacjowym
  • Pstrąg  z kawałkami  melona w bursztynowej galarecie
  • Roladki z bakłażana faszerowane serem feta i sosem balsamicznym
  • Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, orzechami nerkowca oraz sosem anchovis
  • Bukiet kruchych sałat z marnowaną w ziołach feta  oraz sosem winegret w towarzystwie świeżych warzyw
  • Sałatka szpinakowa z prażonym boczkiem i sosem jogurtowo-czosnkowym oraz suszonymi pomidorami
  • Kuleczki baranie z salsą z papryczki chili posypane sezamemi płatkami migdałów

Bufet gorący:

  • Cappuccino grzybowe z dodatkiem siekanej kolendry
  • Tradycyjny żurek na zakwasie z jajkiem i białą kiełbaską
  • Eskalopki grillowane z polędwiczki wieprzowej w borowikach
  • Filety z kurczaka z mozarella i pomidorami w sosie szpinakowym
  • Żeberka kalibrowane z szalotką i delikatnym sosie miodowo-jałowcowym
  • Kaczka w żurawinie z pieczonymi w majeranku kawałkami jabłka
  • Łosoś na szparagach z masłem klarowanym
  • Sola przekładana wędzonym łososiem w śmietanie
  • Filet z pstrąga w estragonie i  koperku
  • Dodatki do dań (grillowane warzywa, ziemniaki opiekane, ryż ziołowy,)

Deser i napoje:

  • Mix ciasteczek bankietowych
  • Soki owocowe, woda mineralna

KOKTAJLE

Kolorowe tartinki z musami:

  • orzechowym ,
  • z łososia,
  • z pasta jajeczną,
  • z musem z kaczki,
  • z indykiem pieczonym,
  • pieczarkowym,
  • twarogowo warzywnym,

Koktajlowe przekąski:

  • Kisz szpinakowy z boczkiem
  • Grzanki z pomidorami i czosnkiem oraz oliwkami
  • Mini tatar z łososia w vole vants
  • Łosoś faszerowany fetą  i koprem
  • Ruloniki ze schabu nadziewane musem chrzanowym
  • Tortilla pełna rozmaitości
  • Krewetki  z kolendrą w cieście
  • Panierowana mozarella
  • Muszelki faszerowane   warzywami  i mięsem mielonym

Deser i napoje:

  • Mix ciasteczek koktajlowych
  • Soki owocowe, woda mineralna
  • Kawa, herbata

Dodatkowo możemy zaoferować:

  • Własne wyroby wędliniarskie (kiełbasa, baleron, szynka, boczek, słonina)
  • Ryby z własnej wędzarni (pstrag, dorsz, łosos, halibut)
  • Napoje alkoholowe (piwo, wino, wódka, whisky)
  • Oprawa muzyczna i nagłośnienie
  • Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie

LUNCHE FIRMOWE

Zupa:

  • Krem z porów
  • Pieczarkowa z łazankami
  • Krem pomidorowy z bazylią
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbaską
  • Kwaśnica na żeberkach wędzonych

Danie główne:

  • Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym
  • Grillowana karkówka w sosie pieprzowym
  • Rolada z kurczaka z szynka i mozarella
  • Filet z soli  w sosie śmietanowo-paprykowym
  • Tilapia  panierowana w sosie serowym
  • Pstrąg w masłem ziołowym
  • Penne z kurczakiem  i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
  • Farfalle z łososiem i szpinakiem
  • Dodatki(ziemniaki ,ryż, kopytka,

Sałatki:

  • Mieszane sałaty z feta i winegretem
  • Sałatka z kapusty kiszonej
  • Sałatka colesław
  • Bukiet warzyw z pary z klarowanym masłem
  • Warzywa grillowane

Deser i napoje

  • Mix ciasteczek lunchowych
  • Soki owocowe, woda mineralna

KOLACJE FIRMOWE

Zupa:

  • Consome z bażanta z ratatuj warzywnym
  • Krem grzybowy z kwaśną śmietaną
  • Zupa rybna z owocami morza
  • Krem szparagowy z groszkiem ptysiowym

Danie główne:

  • Kaczka w sosie żurawinowo-wiśniowym
  • Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
  • Żebra kalibrowane w sosie miodowo-jałowcowym
  • Indyk z suszonymi pomidorami i szpinakiem
  • Sandacz w sosie borowikowym
  • Łosoś grillowany na  szparagach i sosie limonkowym
  • Tagietelle z krewetkami w śmietanie

Bufet zimny:

  • Pieczone mięsa(rostbef wołowy ,karkówka  ,boczek, indyk) z sosem z tuńczyka i majeranku
  • Galantyna z kurczaka, kaczki, rybna
  • Trio pasztetów polskich(z kurczaka, wieprzowy, z dziczyzny)
  • Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, szpinakiem oraz mozarella
  • Łosoś pieczony w orzechach włoskich i pesto z musem majonezowo-pistacjowym
  • Pstrąg  z kawałkami  melona w bursztynowej galarecie
  • Roladki z bakłażana faszerowane serem feta i sosem balsamicznym
  • Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, orzechami nerkowca oraz sosem anchovis
  • Bukiet kruchych sałat z marnowaną w ziołach feta  oraz sosem winegret w towarzystwie świeżych warzyw
  • Sałatka szpinakowa z prażonym boczkiem i sosem jogurtowo-czosnkowym oraz suszonymi pomidorami
  • Kuleczki baranie z salsą z papryczki chili posypane sezamem i płatkami migdałów

Deser i napoje:

  • Mix ciasteczek koktajlowych
  • Soki owocowe, woda mineralna
  • Kawa, herbata

Dodatkowo możemy zaoferować:

  • Własne wyroby wędliniarskie(kiełbasa,baleron,szynka,boczek,słonina)
  • Ryby z własnej wędzarni(pstrag,dorsz,łosos,halibut)
  • Napoje alkoholowe(piwo,wino,wódka,whisky)
  • Oprawa muzyczna i nagłośnienie
  • Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie

KONFERENCJE I PRZERWY KAWOWE

Delikatna świeżo parzona  kawa, kruche ciasteczka to wspaniały początek każdej konferencji. Podczas całego spotkania nasz catering zadba nie tylko o dobry początek poczęstunkiem kawowym ale również udanym i wykwintnym lunchem. Profesjonalna obsługa zawsze towarzysząca gościom zadba o każdy szczegół ,służąc pomocą. Kompleksowo zapewniamy sprzęt konferencyjny, multimedialny, audio, nagłośnienie.

Przerwa kawowa I:

  • Kawa, herbata
  • Soki owocowe, woda mineralna
  • Kruche ciasteczka
  • Ciasteczka francuskie

Przerwa kawowa II

  • Kawa, herbata
  • Soki owocowe, woda mineralna
  • Kanapki bankietowe
  • Kruche ciasteczka

Lunch:

Zupa:

  • Krem z porów
  • Pieczarkowa z łazankami
  • Krem pomidorowy z bazylią
  • Żurek z jajkiem i białą kiełbaską
  • Kwaśnica na żeberkach wędzonych

Danie główne:

  • Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym
  • Grillowana karkówka w sosie pieprzowym
  • Rolada z kurczaka z szynka i mozarella
  • Filet z soli  w sosie śmietanowo-paprykowym
  • Tilapia  panierowana w sosie serowym
  • Pstrąg w masłem ziołowym
  • Penne z kurczakiem  i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
  • Farfalle z łososiem i szpinakiem
  • Dodatki(ziemniaki ,ryż, kopytka,

Deser :

  • Mix ciasteczek lunchowych

GARDEN PARTY

Imprezy plenerowe kojarzą się ze świeżym powietrzem, zapachem zieleni  i kwiatów oraz smażonym na grillu dobrze zamarynowanym mięsem. Nie wątpliwie duża role przy takiego rodzaju piknikach odgrywa profesjonalny sprzęt ogrodowy. Ogrodowe przysmaki to nasza pasja, wykorzystujemy w tym okresie sezonowość dużej ilości świeżych warzyw które świetnie komponują się  z aromatem ziołowych marynat mięsnych jak i również rybnych. Nasz catering starannie dobiera dekoracje do charakteru przyjęcia i zawsze świadczy serwis na bardzo wysokim poziomie.

Oferta piknik:

Bufet zimny:

  • Sałata masłowa polana delikatnym sosem jogurtowym
  • Kompozycja pomidorów w bazyliowym pesto
  • Mieszane sałaty z warzywami i marnowana fetą
  • Świeże liście szpinaku z kiełkami słonecznika i malinowy dresingiem
  • Pomidory z mozarella przekładane liśćmi bazylii i polane sosem pesto
  • Sałatka z ziemniaczana z prażonym boczkiem i ogórkiem konserwowym
  • Kapusta pekińska z kukurydzą  i marchewka z sosem czosnkowo-majonezowym
  • Suszone pomidory faszerowane twarożkiem
  • Ogórki małosolne

Grill:

  • Szaszłyki baranie z papryczka chili
  • Szaszłyki wołowe z cukinia i cebulką
  • Szaszłyki wieprzowe z papryka  i pieczarkami
  • Szaszłyki drobiowe z bakłażanem i cebulką
  • Szaszłyki warzywne
  • Mix grill mięsny(karkówka, boczek, schab, kiełbasa, kaszanka,)
  • Mix grill rybny(pstrąg, Łosoś, krewetki)
  • Mix grill warzyw(cukinia, papryka, pieczarki, cebula, cykoria, bakłażan)
  • Ziemniaki z masłem ziołowym
  • Sosy (musztardowy, tysiąca wysp ,czosnkowy, ketchup, jogurtowy)
  • Pieczywo

Deser i napoje:

  • Ciasteczka piknikowe
  • Owoce
  • Soki owocowe i woda mineralna
  • Kawa i herbata

Dodatkowo możemy zaoferować:

  • Własne wyroby wędliniarskie(kiełbasa,baleron,szynka,boczek,słonina)
  • Ryby z własnej wędzarni(pstrag,dorsz,łosos,halibut)
  • Napoje alkoholowe(piwo,wino,wódka,whisky)
  • Oprawa muzyczna i nagłośnienie
  • Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie