Catering Warszawa
Catering „na skrajnej” to zespół młodych kreatywnych ludzi, którzy swoja pasję jaką jest kuchnia odzwierciedlają w organizacji wszelkiego rodzaju przyjęć. Wysoko wykwalifikowani Menadżerowie dbają o każdy szczegół przyjęć. Catering „na skrajnej” kontynuuje tradycje kuchni polskiej nie zapominając o nowoczesnym designie.
“Skrajeński” catering to nie tylko kuchnia ale również cała atmosfera i profesjonalny sprzęt który sprawia że podczas nawet najbardziej wymagającego przyjęcia nasi goście czują się bardzo komfortowo. Świetne położenie (7km od centrum Warszawy) . Do wszystkich zamówień podchodzimy ze smakiem i pomysłem. Wszystkie potrawy przygotowywane są z najwyższej jakości surowców zgodnie z dobra praktyka produkcyjną i zasadami HACCP.
TANIE USŁUGI CATERINGOWE NA TERENIE WARSZAWY
Restauracja „Na Skrajnej” specjalizuje się w usługach cateringowych Zatrudniamy wykwalifikowaną i profesjonalną kadrę, dla której gotowanie jest pasją. Przygotowujemy przepyszne potrawy, wywodzące się z tradycyjnej polskiej kuchni.
Zadowolenie Klientów to podstawa naszej działalności.
PROFESJONALNY CATERING DLA FIRM
Nasza oferta cateringowa dla firm jest bardzo szeroka i zawsze dostosowania do indywidualnych potrzeb Klientów.
Zamówienia: catering@naskrajnej.pl +48 512 969 517
Dania Cateringowe tylko z odbiorem własnym
Dodatkowe realizujemy:
– Koktajle
– Kolacje Firmowe
– Konferencje i Przerwy Kawowe
– Garden Party
Oferujemy również catering w poniższych miastach:
BANKIETY
Bufet zimny:
- Pieczone mięsa(rostbef wołowy ,karkówka ,boczek, indyk) z sosem z tuńczyka i majeranku
- Galantyna z kurczaka, kaczki, rybna
- Trio pasztetów polskich(z kurczaka, wieprzowy, z dziczyzny)
- Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, szpinakiem oraz mozarella
- Łosoś pieczony w orzechach włoskich i pesto z musem majonezowo-pistacjowym
- Pstrąg z kawałkami melona w bursztynowej galarecie
- Roladki z bakłażana faszerowane serem feta i sosem balsamicznym
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, orzechami nerkowca oraz sosem anchovis
- Bukiet kruchych sałat z marnowaną w ziołach feta oraz sosem winegret w towarzystwie świeżych warzyw
- Sałatka szpinakowa z prażonym boczkiem i sosem jogurtowo-czosnkowym oraz suszonymi pomidorami
- Kuleczki baranie z salsą z papryczki chili posypane sezamemi płatkami migdałów
Bufet gorący:
- Cappuccino grzybowe z dodatkiem siekanej kolendry
- Tradycyjny żurek na zakwasie z jajkiem i białą kiełbaską
- Eskalopki grillowane z polędwiczki wieprzowej w borowikach
- Filety z kurczaka z mozarella i pomidorami w sosie szpinakowym
- Żeberka kalibrowane z szalotką i delikatnym sosie miodowo-jałowcowym
- Kaczka w żurawinie z pieczonymi w majeranku kawałkami jabłka
- Łosoś na szparagach z masłem klarowanym
- Sola przekładana wędzonym łososiem w śmietanie
- Filet z pstrąga w estragonie i koperku
- Dodatki do dań (grillowane warzywa, ziemniaki opiekane, ryż ziołowy,)
Deser i napoje:
- Mix ciasteczek bankietowych
- Soki owocowe, woda mineralna
KOKTAJLE
Kolorowe tartinki z musami:
- orzechowym ,
- z łososia,
- z pasta jajeczną,
- z musem z kaczki,
- z indykiem pieczonym,
- pieczarkowym,
- twarogowo warzywnym,
Koktajlowe przekąski:
- Kisz szpinakowy z boczkiem
- Grzanki z pomidorami i czosnkiem oraz oliwkami
- Mini tatar z łososia w vole vants
- Łosoś faszerowany fetą i koprem
- Ruloniki ze schabu nadziewane musem chrzanowym
- Tortilla pełna rozmaitości
- Krewetki z kolendrą w cieście
- Panierowana mozarella
- Muszelki faszerowane warzywami i mięsem mielonym
Deser i napoje:
- Mix ciasteczek koktajlowych
- Soki owocowe, woda mineralna
- Kawa, herbata
Dodatkowo możemy zaoferować:
- Własne wyroby wędliniarskie (kiełbasa, baleron, szynka, boczek, słonina)
- Ryby z własnej wędzarni (pstrag, dorsz, łosos, halibut)
- Napoje alkoholowe (piwo, wino, wódka, whisky)
- Oprawa muzyczna i nagłośnienie
- Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie
LUNCHE FIRMOWE
Zupa:
- Krem z porów
- Pieczarkowa z łazankami
- Krem pomidorowy z bazylią
- Żurek z jajkiem i białą kiełbaską
- Kwaśnica na żeberkach wędzonych
Danie główne:
- Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym
- Grillowana karkówka w sosie pieprzowym
- Rolada z kurczaka z szynka i mozarella
- Filet z soli w sosie śmietanowo-paprykowym
- Tilapia panierowana w sosie serowym
- Pstrąg w masłem ziołowym
- Penne z kurczakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
- Farfalle z łososiem i szpinakiem
- Dodatki(ziemniaki ,ryż, kopytka,
Sałatki:
- Mieszane sałaty z feta i winegretem
- Sałatka z kapusty kiszonej
- Sałatka colesław
- Bukiet warzyw z pary z klarowanym masłem
- Warzywa grillowane
Deser i napoje
- Mix ciasteczek lunchowych
- Soki owocowe, woda mineralna
KOLACJE FIRMOWE
Zupa:
- Consome z bażanta z ratatuj warzywnym
- Krem grzybowy z kwaśną śmietaną
- Zupa rybna z owocami morza
- Krem szparagowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne:
- Kaczka w sosie żurawinowo-wiśniowym
- Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym
- Żebra kalibrowane w sosie miodowo-jałowcowym
- Indyk z suszonymi pomidorami i szpinakiem
- Sandacz w sosie borowikowym
- Łosoś grillowany na szparagach i sosie limonkowym
- Tagietelle z krewetkami w śmietanie
Bufet zimny:
- Pieczone mięsa(rostbef wołowy ,karkówka ,boczek, indyk) z sosem z tuńczyka i majeranku
- Galantyna z kurczaka, kaczki, rybna
- Trio pasztetów polskich(z kurczaka, wieprzowy, z dziczyzny)
- Rolada drobiowa z suszonymi pomidorami, szpinakiem oraz mozarella
- Łosoś pieczony w orzechach włoskich i pesto z musem majonezowo-pistacjowym
- Pstrąg z kawałkami melona w bursztynowej galarecie
- Roladki z bakłażana faszerowane serem feta i sosem balsamicznym
- Sałata rzymska z grillowanym kurczakiem, orzechami nerkowca oraz sosem anchovis
- Bukiet kruchych sałat z marnowaną w ziołach feta oraz sosem winegret w towarzystwie świeżych warzyw
- Sałatka szpinakowa z prażonym boczkiem i sosem jogurtowo-czosnkowym oraz suszonymi pomidorami
- Kuleczki baranie z salsą z papryczki chili posypane sezamem i płatkami migdałów
Deser i napoje:
- Mix ciasteczek koktajlowych
- Soki owocowe, woda mineralna
- Kawa, herbata
Dodatkowo możemy zaoferować:
- Własne wyroby wędliniarskie(kiełbasa,baleron,szynka,boczek,słonina)
- Ryby z własnej wędzarni(pstrag,dorsz,łosos,halibut)
- Napoje alkoholowe(piwo,wino,wódka,whisky)
- Oprawa muzyczna i nagłośnienie
- Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie
KONFERENCJE I PRZERWY KAWOWE
Delikatna świeżo parzona kawa, kruche ciasteczka to wspaniały początek każdej konferencji. Podczas całego spotkania nasz catering zadba nie tylko o dobry początek poczęstunkiem kawowym ale również udanym i wykwintnym lunchem. Profesjonalna obsługa zawsze towarzysząca gościom zadba o każdy szczegół ,służąc pomocą. Kompleksowo zapewniamy sprzęt konferencyjny, multimedialny, audio, nagłośnienie.
Przerwa kawowa I:
- Kawa, herbata
- Soki owocowe, woda mineralna
- Kruche ciasteczka
- Ciasteczka francuskie
Przerwa kawowa II
- Kawa, herbata
- Soki owocowe, woda mineralna
- Kanapki bankietowe
- Kruche ciasteczka
Lunch:
Zupa:
- Krem z porów
- Pieczarkowa z łazankami
- Krem pomidorowy z bazylią
- Żurek z jajkiem i białą kiełbaską
- Kwaśnica na żeberkach wędzonych
Danie główne:
- Eskalopki wieprzowe w sosie pieczarkowym
- Grillowana karkówka w sosie pieprzowym
- Rolada z kurczaka z szynka i mozarella
- Filet z soli w sosie śmietanowo-paprykowym
- Tilapia panierowana w sosie serowym
- Pstrąg w masłem ziołowym
- Penne z kurczakiem i suszonymi pomidorami w sosie śmietanowym
- Farfalle z łososiem i szpinakiem
- Dodatki(ziemniaki ,ryż, kopytka,
Deser :
- Mix ciasteczek lunchowych
GARDEN PARTY
Imprezy plenerowe kojarzą się ze świeżym powietrzem, zapachem zieleni i kwiatów oraz smażonym na grillu dobrze zamarynowanym mięsem. Nie wątpliwie duża role przy takiego rodzaju piknikach odgrywa profesjonalny sprzęt ogrodowy. Ogrodowe przysmaki to nasza pasja, wykorzystujemy w tym okresie sezonowość dużej ilości świeżych warzyw które świetnie komponują się z aromatem ziołowych marynat mięsnych jak i również rybnych. Nasz catering starannie dobiera dekoracje do charakteru przyjęcia i zawsze świadczy serwis na bardzo wysokim poziomie.
Oferta piknik:
Bufet zimny:
- Sałata masłowa polana delikatnym sosem jogurtowym
- Kompozycja pomidorów w bazyliowym pesto
- Mieszane sałaty z warzywami i marnowana fetą
- Świeże liście szpinaku z kiełkami słonecznika i malinowy dresingiem
- Pomidory z mozarella przekładane liśćmi bazylii i polane sosem pesto
- Sałatka z ziemniaczana z prażonym boczkiem i ogórkiem konserwowym
- Kapusta pekińska z kukurydzą i marchewka z sosem czosnkowo-majonezowym
- Suszone pomidory faszerowane twarożkiem
- Ogórki małosolne
Grill:
- Szaszłyki baranie z papryczka chili
- Szaszłyki wołowe z cukinia i cebulką
- Szaszłyki wieprzowe z papryka i pieczarkami
- Szaszłyki drobiowe z bakłażanem i cebulką
- Szaszłyki warzywne
- Mix grill mięsny(karkówka, boczek, schab, kiełbasa, kaszanka,)
- Mix grill rybny(pstrąg, Łosoś, krewetki)
- Mix grill warzyw(cukinia, papryka, pieczarki, cebula, cykoria, bakłażan)
- Ziemniaki z masłem ziołowym
- Sosy (musztardowy, tysiąca wysp ,czosnkowy, ketchup, jogurtowy)
- Pieczywo
Deser i napoje:
- Ciasteczka piknikowe
- Owoce
- Soki owocowe i woda mineralna
- Kawa i herbata
Dodatkowo możemy zaoferować:
- Własne wyroby wędliniarskie(kiełbasa,baleron,szynka,boczek,słonina)
- Ryby z własnej wędzarni(pstrag,dorsz,łosos,halibut)
- Napoje alkoholowe(piwo,wino,wódka,whisky)
- Oprawa muzyczna i nagłośnienie
- Wszystkie inne usługi na Państwa życzenie