Restauracja “Na Skrajnej” to miejsce dla osób ceniących ciszę i spokój, chcących odetchnąć od miejskiego gwaru, delektując się bogactwem smaków polskiej kuchni.

Restauracja położona jest zaledwie 7km od centrum stolicy w starym, włościańskim domu zdobionym podlaskimi ornamentami, usytuowanym pośród sosnowego lasu, którego odgłosy dobroczynnie oddziałują na nastrój i tworzą przyjazny klimat.

Szef Kuchni – Paweł Worońko – wsłuchuje się w potrzeby gości, wyczuwa ich emocje i nastroje, stara się odgadywać ich potrzeby – w ten sposób tworzy poezję smaku kuchni przyjaznej, smacznej i zdrowej.

W restauracji „Na Skrajnej” zwracamy szczególną uwagę na wysoką jakość produktów. Skrupulatnie dobieramy sprawdzonych dostawców a szef kuchni osobiście dokonuje zakupów surowców. Używa świeżych a także suszonych ziół, które przygotowuje specjalnie dla nas ogród botaniczny z Podlasia.

Dla najbardziej wymagających gości raz w tygodniu szef kuchni przygotowuje kiełbasy oraz wędzonki a zawsze w piątek – ryby – wędzone we własnej wędzarni. Nasza restauracja słynie również z dziczyzny. Cóż jest bardziej zharmonizowane z naturą, jak nie dziczyzna?

Posiadamy piękny, leśny ogród z murowanym grillem, park linowy dla dzieci, własną wędzarnię, ptasie mini zoo i domek myśliwski na kameralne imprezy.

Serdecznie zapraszamy,
Zespół restauracji “Na Skrajnej”