Restauracja "na skrajnej"

Czas na szparagi

Kolejna odsłona menu sezonowego, specjału Szefa Kuchni “Czas na szparagi”

Niezwykła kuchnia, składniki i Szef Kuchni dadzą państwu niesamowite doznania smakowe i wzrokowe.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą !

Menu Szparagowe

Zupa krem z białych szparagów z nutą trufli i oliwą szczypiorkową

16,00 PLN

Szparagi zapiekane do wyboru:

  • z jajkiem w koszulce (poshe) sosem holenderskim i listkami rucolli
  • z szynką dojrzewającą, wędzonymi pomidorkami w maśle cytrynowym
  • z cytrynową cukinią z sosem maślanym

27,00 PLN

Kompozycja sałat ze szparagami, prażonymi pestkami, suszonymi pomidorami i kaparami do wyboru:

  • z polędwica wołową/ sosem vinrgret ………………………………………… 39,00 PLN
  • z kurczakiem grillowanym/ sosem vingret …………………………………. 24,00 PLN
  • z krewetkami tygrysimi/ oliwą cytrynową …………………………………… 39,00 PLN

 

Polędwica z dorsza na szparagach w sosie maślano – ziołowym

podana z młodymi ziemniakami

39,00 PLN

 

Polędwica wołowa a’ la minut podana na szparagach

z ziemniakami w popiele z sosem  bernaise

59,00 PLN